4 Aralık 2008 Perşembe

Tadını çıkarsana Katie!

Katie Holmes'dan bahsediyorum, Dowson's Creek zamanından beri takip ederim kendisini, saf bir yüzü neşeli bakışları, giydiği kıyafetler, saçı başı hoşuma gider hep..

Şimdilerde büyük bir değişim içinde hem dış görünüşü hem de yaşamı. Bilindiği gibi Tom Cruise ile evliliğinden bir bebekleri gariplikler içinde bir hayatları var.

Gariplikler konusuna geleceğim ancak Amerikan Forbes dergisinin yaptığı bir araştırmada çiftin kızları Suri dünyanın en güçlü çocukları listesinin başında geliyor! Ayrıca Forbes'in bu listeyi ünlü çocuklarının internetteki en çok tıklanma oranı, dergi ve gazete ve televizyonlarda yer alma sayısına, kamuoyunun ne kadar ilgisini ne kadar çektiği değerlendirmelerine göre belirlediği belirtildi. Ne kadar enteresan değil mi sanal ortamda en çok aranan tıklanan hakkında bilgi edinilmek istenen çocuk! Şans mı şanssızlık mı pekte emin olamadım!

Şimdi gelelim gariplikler kısmına: Katie, Tom Cruise ile birlikte olmaya başladıktan sonra yakışıklı aktörün üyesi olduğu Scientology Tarikat'ının kurallarına göre yaşıyormuş. Kızını bu tarikatın geleneklerine bağlı kalarak `sessiz doğum` yöntemiyle dünyaya getiren Holmes, onu yine bu kuralların ışığı altında yetiştiriyor. Sessiz doğum dedikleri şey çığlıksız ağrı kesici olmadan sessizce yaptırılan evde doğum şekliymiş inanılmaz değil mi gariplikleri bununla da bitmiyor Katie tarikatın kuralları gereği manikürü bırakmış, kalın kıyafetler giyerek zayıf kalmaya çalışıyormuş.

Ne kadar garip değil mi? Bir erkek bir kadının hayatını nasıl da değiştirebiliyor. Saçları, kıyafetleri, yaşam tarzı hatta inancında bile etki yaratabiliyorlar. Garip değil mi?

Hayranları geçtiğimiz günlerde Katie'yi tarikattan kurtarın protestosu düzenledier. Davranışlarında ve yaşam tarzlarında gariplikler sergileyen Holmes için hayranları da endişeli. Geçtiğimiz günlerde kızları Suri'yi soğuk havada incecik yazlık elbiselerle dolaştırdıkları için basın tarafından da bombardımana tutuldular..

Ünlülerin bazıları gerçekten bir garip harika bir güzelliğin, harcayamadığın kadar çok paran, yakışıklı bir kocan, tatlı mı tatlı bir çocuğun varken bu garipliklere ne gerek var Katie:)?? Son zamanlarda yüzünde gülmez oldu. Keyfini çıkarsana! :)))))

2 yorum:

Adsız dedi ki...

"Ne kadar garip değil mi? Bir erkek bir kadının hayatını nasıl da değiştirebiliyor. Saçları, kıyafetleri, yaşam tarzı hatta inancında bile etki yaratabiliyorlar. Garip değil mi?"
Aynısı kadınlar için de geçerli değil mi? Hem de fazlasıyla. Eleştiri için söylemedim, seven ne yapmaz manasında söyledim.

Siparişleriniz İçin dedi ki...

haklısın :)