16 Aralık 2008 Salı

Optimum = Boştimum!!


Pazar günü sevgili eşimle Optimum (sözde) outlet alışveriş merkezine gidelim dedik. Heveslenmiştikte, bütün büyük markaların outlet mağazaları, düşünsenize... süper.. bütün eksiklerimi alacaktım, yaşasın! Hatta eşim 19.00daki maça yetişmek istediği içi 3 saatimiz vardı ve kesin bana yetmeyecekti bunun için kaygılanıyordum bile:)

Gezmeye başladık, inanılmaz kalabalık insanlar akın etmiş resmen bir kaç mağazaya girdik, hayal kırıklığı başladı ama diğer taraftanda da kendimizi avutmaya başladık, hepsi böyle değildir canım içsesleri ile dolaşmamızı devam ederken birde bakmışız ki son katı da gezmeyi bitirmişiz ve elde var koskocaman sıfırrrr.

1 saatte koca alışveriş merkezini gezmeyi başardık hemde bir çöp bile almadan. Neden mi? Çünkü outlet falan değil, ürünler yine aynı fiyatta oldukça pahallı, mağazaların en ücra köşesine outlet olsun diye 2 parça çer çöp yerleştirmişler o kadar, o yerleştirdikleri eşyalarla toz bezi bile yapmazsınız.

İnsanları bu şekilde kandırmalarından nefret ediyorum. Eğer ucuza ürün alma beklentiniz varsa gitmenizi tavsiye etmem, dolaşmak görmek isterseniz siz bilirsiniz.

Hiç yorum yok: