12 Ağustos 2009 Çarşamba

Pasaj mı? Hangisi?

Yaklaşık 11 yıldır sanal alemin bifiil içindeyim, hatta ekmeğimi ondan kazanıyorum ancak gelin görünki internetten alışveriş yapmak konusunda hep bir adım geride oldum tamamen benim pimpirikliğimle alakalı başka bişey değil. Hatta bir ara istediğim kitapları almak için, sürekli kredi kartını kullanan bir arkadaşımı kullanır, kitapları, kendi kredi kartı ile amazon'dan alır sonra parasını ona verirdim:)

Taa ki sanal kartımı kullanmaya karar verene kadar. Tabi sanal kartımı kullanma kararımı da internette girdiğim ve çıkamadığım "pasaj"a girdikten sonra aldım. Nedir bu pasaj diyorsanız pasaj.com'u ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Fayda-fayda anlayışı üzerine kurulmuş harika, ürünlerini satmak isteyenlerle almak isteyenleri birleştiren bir site. Ayrıca el emeği göz nuru ürünlerin sahiplerini bulmasına aracı olması "pasaj"ı sevmemin diğer boyutu.

Pasaj.com'da da üreticilerinin ayrıca pasajları var ben bu günlerde "hesionka" nın pasajından (hesionka.pasaj.com ) çıkmıyorum. Çok beğenerek bu tacı aldım. Nasıl kokoş değil mi?


Harika bir paketle elime ulaştı ve içinden de çok severek kullanacağım bir yaka iğnesi çıktı. Nasıl mutlu oldum bilemezsiniz bazen ufacık şeyler sizi inanılmaz mutlu ederya paket elime geçtiğinde bende aynen öyle mutlu oldum. Alacağım bir kaç şey daha var ama şu anda stokta kalmamış eğer gelirse tekrar hemen alacağım...

Sanal kartımı kullanmaya başlama kararım iyi mi oldu kötü mü oldu ay sonunda anlayacağım! ama aldığım şeyleri çok severek kullanacağıma da eminim. Ayrıca pasaj ve hesionka'yı keşfettiğim için de mutluyum:)

4 yorum:

Hesionka dedi ki...

bu yazınızı okurken o kadar mutlu oldum, gurur duydum ki anlatamam :D
güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim!

ben de bu alışveriş vesilesi ile sizin gibi tatlı bir insanı tanıdığım için çok mutluyum.

iyi günlerde kullanın, kucak dolusu sevgiler :D

Siparişleriniz İçin dedi ki...

rica ederim :)
bu alışverişten herkes mutlu o zaman:)

benden de sevgiler..

Taci YALÇIN dedi ki...

Merhaba, blogunuzu eşiniz Ali Okancı'nın blogundan gördüm. Hobi olarak futbol, iş gereği ise pazarlama/internet insanıyım diyebilirim. Yani bu açıdan, tanıdığım en müthiş çiftlerden biri olduğunuzu söyleyebilirim rahatlıkla :) Yalnız blogunuza biraz göz gezdirdim, pek az yazıyorsunuz pazarlamayla ilgili. Görüşlerinizi takip etmek isterim açıkçası..

Pasaj.com'a gelirsek, özellikle kadınlar için çok faydalı olacağını düşündüğüm bir proje. Nokta grubunun yaptıkları satın alımlardan sonra bir şeyler de üretebildiğini görmek güzel.

Siparişleriniz İçin dedi ki...

Öncelikle teşekkürler :)
evet bu blogta işimle ilgili hiçbir şey yazmıyorum hatta buna özellikle dikkat ediyorum diyebilirim. Pazarlama ile ilgili herkes o kadar çok ahkam kesiyor ki onlardan biri olmak istemedim hiçbir zaman. Ama bir gün çalıştığım markalarla ilgili yaşadığım tecrübeleri yazmayı düşünüyorum ama o zaman kimliğimi açıklamadan yazmam gerekebilir:)

Nokta grubunu yakından biliyor ve takip ediyorum bence ürettikleri sektöre yeni bir soluk getirdi.