15 Nisan 2009 Çarşamba

Paris'te Twitterlandı.

Son zamanların gözde sosyal mecralarından twitterla ilgili her gün değişik değişik haberleri okuyor, öğreniyoruz. Bilmeyenler için twitter aslında hayatın altyazısı gibi bişey, bir nevi facebooktaki kişisel ileti bölümü gibi, arkadaşlarınızın o an nerde ne yaptıklarını takip edebildiğiniz, İsterseniz kendinizle ilgili de o an ne yaptığınız nerde olduğunuz ya d aherhangi bir konuyla ilgili çok uzun olmayan bir kaç cümlelik girişleri yapabildiğiniz mini blog sitesi tadında yepyeni bir mecra.

Paris Hilton'da twitter üyelerinden biri. Erkek arkadaşıyla Amstardamda yemek yiyen sevgili Paris bakın twitterına neler yazmış.

“Hey Everyone! Greetings from Europe, just checking in. On a romantic trip with my boyfriend, its [sic] so beautiful her [sic]. We fly to London tomorrow, so excited, I ca’t [sic] wait! I’ve been asked a lot recently abut Twitter and supposably [sic] there are A LOT of fakes. So just to let everyone no [sic], My real name on Twitter is BabyGirlParis. Have a great day. xoxo Paris.”

Hiç yorum yok: