16 Ocak 2009 Cuma

Babalar ve Kızları

Küçük bir kız çocuğu için bundan daha mutluluk verici bir tablo başka ne olabilir ki? Babalar ve kızları arasında hep özel birşeyler vardır anne kız ilişkisinde olmayan. En güvenilir kucak, en yıkılmaz vücud, en ağlamayan gözler, en güvenilir sözler hep babalara ait değil miydi küçükken? Ben hep böyle hissederdim babam herşeyin en üstündeydi.. Yaşlar ilerledikçe bu duygum biraz değişmeye başladı sanki, babamında aslında en az annem kadar etten oluştuğunu :) onunda ağlayabildiğini, üzüldüğünü bazen yenildiğini görmeye başladım, gördükçe üzüldüm... Üzüldükçe anladım ki küçük bir kız çocuğuyken içimdeki babam aslında hayalimin bir ürünüymüş.. bazen o yenilmeyen, üzülmeyen, yıkılmayan babamı çok özlüyorum!

Nerden çıktı şimdi bu mesele diyeceksiniz. Ünlü babaları ve kızlarını gördüğümde benimde babamın kucağında olduğum günler geldi aklıma... Eğer benimde kızım olursa bir gün, babasıyla bu özel duyguyu yaşayabilmesi için elimden geleni yapıp onların bu anlarını teknoloji ile ölümsüzleştireceğim. Ölümsüzleştireceğim ki kızım (eğer olursa) benim gibi hatıralarını, hayallerini tekrar canlandırmakta zorlanmasın.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ah Elifcim o kadar da babasına düşkün olmasın kızın sonra sen çekersin. Bak bende bi tane baba aşığı kız çocuğu var babası iş için evden uzakta iken neler çektiriyor bana yaramaz.

Sevgiler

Esved

Siparişleriniz İçin dedi ki...

:) canım benim..