26 Eylül 2010 Pazar

Tam 6 yıl

Evet evet koskoca bir 6 yıl. Benim yaş ortalamamdaki bir insan için aynı iş yerinde 6 yıl çalışmak ender rastlanan bir durum. Sanıyorum işini ve çalıştığı kurumu seven şanslı azınlıktayım ben (maşallah:). Bugün 5 yılı geride bıraktım 6 yıla adım attım.Her ne kadar son zamanlarda çok stresli ve sıkınılı günler geçirsemde insanın kendini hayatını adadığı bir işin sonucunda ulaştığı zaferler herşeye sünger çekiyor. Geçen gün bir köşe yazarı ben işkolik değilim sadece işime kendimi adadım diye yazmıştı aynen böyle işte sanıyorum benim içinde çalışıyor olmak bu işi yapıyor olmak aynı anlama geliyor. Henüz 9 kişilik bir ekipken 5 yılın sonunda 50kişiyi geçen koskaca bir ekip olmanın, gelişimin her evresinde bulunmuş olmanın gururu ve mutluluğunu yaşamak ayrıca şanslı hissettiriyor kendimi bu günlerde.

Bazen bu sayfalarda işte yaşadığımı mutsuzlukları, huzursuzlukları da yazdım evet farkındayım ama her şeye rağmen severek çalıştığın bir işin olunca kötü günleri çabuk unutuyorsun. Umuyorum herkes, her sabah kalktığında severek gelebileceği bir işte çalışmanın tadını alır. Bende emekli olmaya karar verdiğim güne kadar bu zevki yaşayarak yaparım işimi, umuyorum!

22 Eylül 2010 Çarşamba

Canım Sıkılıyor

7 Eylül 2010 Salı

Bayram

Bayram benim için anneanne, büyükbaba, babaanne, hala, teyze, kuzen, adapazarı demek, bayram namazından sıcacık simitle gelecek babayı kahvaltı için beklemek, sevdiklerimi ziyaret etmek, yaşlıları sevindirmek, ıslama köfte yemek, babaanne ile eski resimlere bakmak, babayla tavla oynamak demek. Bayram benim için hala eski günler demek. Son iki yıldır bunların hepsini en sevdiğimle paylaşmak demek.

Her bayram tatilini buralardan kaçmak için, tatil yapmak için bir fırsat gibi düşünsemde işte yukarıda saydığım sebeplerden dolayı hiç bir zaman gerçekleştirememişimdir. Yaşım ilerledikçe de gerçekleştiremeyeceğime eminim. Bunun için hiçte pişman değilim, çocuğum olduğunda aynı duyguları hissedebilmesi için elimden geleni de yapacağım.

Herkese sevdikleriyle birlikte mutlu bayramlar.