25 Haziran 2009 Perşembe

Çok Eğleniyorum Çoookkk!

Sen çok yaşa Süreyya, sen çok yaşa da bizde senle eğlenelim. Sen olmasan biz kimi çekiştireceğiz Nilaycığımla, bak Eda'da yok ortalarda bu yaz, sana kaldık ama sende bomba gibi girdin maşallah sezona.. Millet yaz tatiline nasıl gideceğiz kredi kartı borcu bi dünya konuşmaları, kararsızlıkları içerisindeyken sen gittin bir beachte çadır kiraladın, arkadaşlarını da aldın yanına gününü gün ediyorsun, hangi bikinimle hangi küpemi kolyemi taksam derdindesin sanırım, bilgisayarınıda almışsın ee işin başından aşkın tabi, talan et bütün moda sitelerini kesin bulursun uyan bişeyler.


Şaka bir yana, çok eğleniyorum gerçekten bu haberleri okudukça. Herkesin hayatına saygım sonsuz herkes imkanı neyse ya da istediği neyse onu yaşar ama imkansızlıklar içerisinde kıvranan bir dünya insan varken yaşanan aykırı hayatlar bu kadar da göze batırılmaz ki?

16 Haziran 2009 Salı

Çekül Vakfı

Geçen sene bu zamanlar nikah şekeri için dükkan dükkan dolaşmıştım. Envayi çeşit nikah şekerleri için para harcamanın gereksiz bir eylem olduğunu düşünürken sevgili argadaşım Gökçe harika bir fikir verdi bana. Çekül Vakfı şahane bir uygulama başlatmıştı ve nikah şekeri için harcanacak para ile fidanlar dikiyor ve nikaha gelen davetlilerinize vermeniz için fidanların sertifikalarını davetli sayınız kadar çoğaltıp size veriyordu. Harika bir fikirdi, hem gereksiz yere para harcamaktan kurtulacak hem de dünyaya bizden bişeyler bırakmanın hazzını sonsuza kadar yaşayacaktık. Eğer sizde hala nikah şekeri için karar vermediyseniz Çekül Vakfı'nı değerlendirmenizi tavsiye ederim. www.cekulvakfi.org.tr


Sertifikalarınızı yukarıdaki şekilde rulo haline getirip ucuna da sevimli güllerden dolayıp teslim ediyor Çekül Vakfı, karşılığında faturanızı da vererek.


Ruloları açtığınızda da güzel bir yazı ile nikanıza gelen davetlilerinize mesajınızı yazabiliyorunuz.

Fidanların dikildiği yerleri de web sitesinden yayınlıyor Çekül Vakfı.